Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Een nieuw jaar dus nieuwe kansen

Geplaatst op 21-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Cees van Berkel

zonsopgang-haven-nieuwjaar

Een nieuwjaarsborrel hebben we ieder jaar behalve in coronatijd. We wensen elkaar het beste onder het genot ven een drankje. Dit jaar was het toch net even anders!

 

 

 

 

img-3866

 

De nieuwjaarsboodschap van de voorzitter zat vol van wensen, weetjes en plannen voor het komende jaar. Omdat hij dit jaar af moet treden was het waarschijnlijk ook zijn laatste. Hierbij een link naar zijn toespraak voor diegene die het gemist hebben.

 

 

 

 

 

 

img-3884Daarnaast is uitgebreid stilgestaan bij de prestaties van onze jeugdige leden bij de Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen. Daar zijn we als vereniging trots op en ze zijn op deze avond door Tanneke gehuldigd. Tanneke memoreerde hoe zij samen met Geert en andere ouders jaren geleden het jeugdzeilen nieuw leven heeft ingeblazen. Met als resultaat dat er veel jongelui een blijvende liefde voor de watersport hebben gekregen. Ook de 4 jeugdleden die hier vanavond zijn. Maar deze zijn verder gegaan en kunnen nu op het hoogste niveau de competitie aan. Het artikel The Young Ones geeft een leuk overzicht van hun prestaties.

 

Natuurlijk was het ook gewoon leuk om op de avond met veel mensen even bij te praten!