Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Beste bezoeker van onze haven,

Als passant bent u van harte welkom bij de Wijkse Zeil Vereniging Trident.

Wij zijn een watersportvereniging met een haven in Wijk en Aalburg midden in het prachtige rivierenland van Nederland. Wijk en Aalburg is gelegen in het land van Heusden en Altena tussen de mooie vestingstadjes Heusden en Woudrichem. 

Onze mooie rustige haven ligt aan de Afgedamde Maas bij de Dode arm. Ons vaarwater strekt zich uit naar de Bergse Maas in het zuiden, tot de Boven Merwede in het noorden. De Maas biedt hier mooie strandjes en rustige plekjes waar je optimaal kunt genieten van de natuur en rust. 

Bolzicht is ons gezellige clubhuis met uitzicht over de Maas. Het is dagelijks toegankelijk voor leden en passanten. 

Met onze leenfietsen kunt u boodschappen doen in het dorp en de streek verkennen. De fietsknooppunten route loopt langs de haven. 

Wijk en Aalburg, de grootste kern van de gemeente Aalburg, heeft prima basisvoorzieningen zoals winkels, scholen, gezondheidszorg, bibliotheek, kerkelijk leven, sportverenigingen en een multifunctioneel centrum. 

Kortom het is goed toeven in dit stukje van het Brabantse land.

Onze vrijwillige havenmeesters (tel.0416 691800) helpen u graag verder. U ontvangt daar ook de sleutel van de poort, sanitaire ruimtes en ons clubhuis "Bolzicht". Zij kunnen u informatie geven over de beschikbare leenfietsen, en het vrije gebruik van de barbecue. Wij vragen u om uw kwitantie voor uw bootraampje te bevestigen, zodat te zien is dat u betaald heeft.

Mocht de havenmeester van dienst niet aanwezig zijn bij uw vertrek, laat dan uw sleutel en uw liggeld in de brievenbus van het havenkantoor achter met uw naam, adres  en bootnaam.

Hopelijk tot ziens!

Onze locatie

Wijkse Bol 4 Wijk en Aalburg