Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Evenementen

  

 

DSC 2628k

Bibberduik

Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een heerlijk duik in het water waarop we ’s zomers varen? Trident organiseert dit samen met Noad32, EHBO Wijk en Aalburg en de Vrijbuiters.

  

 

sjoelen-2019-0

Eerste W├Ęks sjoelkampioenschap

Als het buiten nog kil en donker is, wordt er in Bolzicht gestreden om de felbegeerde Wèkse schijf.

Eind februari / begin maart worden de sjoelbakken glad gemaakt voor de grote strijd.

  

 

sjoelen-2019-1
poster-pinksteren-2019

Pinkstervertier/openingstocht

In het pinksterweekend organiseert WZV Trident samen met WV De Merwede uit Gorinchem en WSV Woudrichem het “PINKSTERVERTIER”. Naast de wedstrijden op beide pinksterdagen is er ook voor de overige schippers ruimschoots vertier.

Op zaterdag varen we met de Trident vloot (Zeil en Motorboten) naar Gorinchem. We zijn te gast in de haven van WV De Merwede, waar we heerlijk eten en daarna een gezellige feestavond beleven. Op 1e Pinksterdag strijden de zeilers op de Maas bij Woudrichem en zetten de overige schippers een rustige koers richting Wijk en Aalburg, onderweg zou uw behendigheid wel eens getest kunnen worden! Als de zeilers moegestreden zijn en de motorbootschippers hun behendigheid aangetoond hebben, eten we gezamenlijk met onze gasten bij Trident waarna we nog een gezellige avond beleven.

Op 2e Pinksterdag strijden de zeilers weer en is er gezelligheid op de kant.

joost-tegen

  

 

  

 

202455 orig

Trident weekend

Het Trident weekend is meer dan alleen zeilwedstrijden, overdag is de haven een centrum van gezelligheid en zijn er allerlei hapjes en drankjes te krijgen. Na de maaltijd op zaterdagavond maken we er een bruisend feest van.