Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Zeilwedstrijden

 MG 8905

Kort na de winter gaat het zeilseizoen beginnen. Wij als wedstrijdcommissie zitten in de winter niet stil en vullen de wedstrijdkalender weer aan met onze eigen wedstrijden:

Zomeravondwedstrijden

Ook dit jaar worden er weer zomeravondwedstrijden georganiseerd. We beginnen met twee zomeravondwedstrijden op zaterdagmiddag. Voor de data kunt u elders op de website de kalender raadplegen. Na de zomeravondwedstrijden is er voor alle leden een gezellig samen komen in het clubhuis Bolzicht. Voor de zomeravondwedstrijden gelden de volgende wedstrijdbepalingen (klik hier)

Trident weekend

Jaarlijks organiseren wij de Trident Zeilwedstrijden. Op zaterdag zeilen we meerdere korte wedstrijden en op Zondag staan 2 langebaanwedstrijden op het programma. Ook worden op zondag met medewerking van de jeugdzeilcommissie optimistenzeilwedstrijden georganiseerd. Zaterdagavond zal er een feest zijn voor alle leden in Bolzicht. Het palaver op zaterdag zal omstreeks 11:00 worden gehouden. De planning is om de prijsuitreiking op zondag omstreeks 16:00 uur te laten plaatsvinden. We zijn nog op zoek naar watersporters die het leuk vinden om tijdens de wedstrijden een oogje in het zeil te houden of om mee te helpen met het starten en finishen van de wedstrijden, via nedjirtsdewliez.[antispam].@wzvtrident.nl kun je je hiervoor opgeven.

Maasbruggenwedstrijd

In samenwerking met W.S.V. Heusden wordt in september de maasbruggenwedstrijd georganiseerd. De wedstrijd vindt plaats op de Bergse Maas ter hoogte van Heusden. De langzame schepen starten als eerste, de snellere schepen starten wat later en moeten proberen de langzame boten in te halen. De boot die na twee uur vooraan ligt heeft de wedstrijd gewonnen.

Zie voor alle data de activiteiten kalender.

Wij hopen natuurlijk op mooi weer en een leuke opkomst aan deelnemers. Graag zien we jullie als deelnemer of toeschouwer bij onze wedstrijden.

Met vriendelijke watersport groet, De wedstrijdcommissie

 MG 9019