Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Aanmelding nieuwe leden

De doelstelling van de Wijkse Zeilvereniging “TRIDENT” is om iedereen de mogelijkheid te bieden om watersport in alle mogelijke facetten te beoefenen.

Als kleine vereniging proberen we daarom de kosten laag te houden. We werken zonder betaalde werknemers. We doen daarom een beroep op de leden tot het verlenen van hand- en spandiensten in allerlei vorm. Van de toekomstige leden vragen wij dat u in principe bereid bent om zich in te zetten voor het welzijn van de vereniging.

Er bestaat geen maximaal ledenaantal. Wel zijn het aantal ligplaatsen, hellinggebruikers, jeugdzeilers en roeileden beperkt. Als dit maximum is bereikt wordt u op een wachtlijst geplaatst. Het is aan te bevelen om eerst te informeren naar de wachtlijst en de te verwachten duur voordat u in aanmerking komt, voordat u een lidmaatschap aanvraagt.

Omdat het niet altijd zeker is of een activiteit bij je past, is er voor het roeien en jeugdzeilen een gratis proefperiode. Daarna is een lidmaatschap verplicht. 

Eerst moet een lidmaatschap worden aangevraagd om in aanmerking te komen voor een ligplaats, het gebruik van de helling, het roeien of het jeugdzeilen. Hiervoor moet je een apart formulier tegelijkertijd of later indienen.

De volgende formulieren zijn hiervoor beschikbaar: