Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

dsc-0768-2

Roeien met de St Ayles Skiff

Roeien is een toegankelijke vorm van watersport. Als je begint is ervaring niet nodig en kennis van de vaarregels brengen je teamgenoten je, al doende, wel bij.  Je hoeft zelfs geen roeiboot aan te schaffen, want bij WZV Trident ligt een prachtige St. Ayles skiff voor je klaar.

Speciale kleding? Welnee, hooguit een paar wielrenhandschoentjes en eventueel een zwemvest. En dan is het echt simpel een kwestie van in de boot stappen – en er niet direct weer uit kukelen –, gaan zitten, roeiriem pakken en weg ben je. Je hoeft ook geen mannetjesputter te zijn, want de St. Ayles skiff roeit verrassend licht. Binnen no time gaan jij en je mede-roeiers als een speer door het water en beleef je onze prachtige omgeving eens op een heel andere manier.

Allereerst voor het sportieve plezier en het genieten maar je team kan als je dat wilt ook meedoen aan wedstrijden. Man, vrouw, oud, jong – iedereen kan skiff-roeien!

Het is mogelijk om deel te nemen aan een clinic waarin je door een ervaren roeier (baksmeester) wegwijs gemaakt wordt. Je kunt ook een poosje proefroeien met 1 van de bestaande teams. 

Wil je meer weten en/of het een keer proberen? Meld je dan via onderstaande knop