Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Trident brengt weer licht in de duisternis

Geplaatst op 03-02-2020  -  Categorie: Algemeen

 MG 8536

 

GONDELVAART – 9 MEI 2020 – 75 JAAR VRIJHEID

 

Het blijft een spectaculair gezicht: tientallen zeil- en motorboten, in formatie varend in het donker, waarop plots de lichtjes ontstoken worden. Zachtjes glijdt het feeërieke schouwspel voorbij aan de honderden mensen die zich verzameld hebben, langs de oevers van de Afgedamde Maas. Wie herinnert zich nog het jaar dat de Maasdijk zelfs afgesloten werd voor auto’s om de toestroom van kijkers een goeie plek te bieden?  

Het is 2020 en de ingewijden weten wat dat betekent: dit jaar is het – na vijf jaar – opnieuw tijd voor de traditionele gondelvaart van WZV Trident. Dit jaar is extra bijzonder omdat de gondelvaart – die zal plaatsvinden op zaterdag 9 mei a.s. – aansluit bij de activiteiten rondom 75 jaar vrijheid. Dat vraagt om een passend thema, dat zich laat vertalen in verlichte symbolen. Zegt u ’t maar: de Verenigde Naties? De Europese Unie? De vele landen die hun jongens deze kant op stuurden om hun leven voor ons te wagen? Alleen de contouren van uw boot verlichten kan en mag natuurlijk ook.  

Graag willen wij uw input, dus nodigen wij u bij deze uit voor een bijeenkomst op 12 februari a.s., om 20.00 uur in ons clubgebouw. Laat a.u.b. voor 9 februari even weten of u komt via onderstaand e-mailadres. Kunt u niet bij deze bijeenkomst zijn, maar wilt u ons nu alvast laten weten dat u meedoet op 9 mei en/of dat u bereid bent om hand- en spandiensten te verrichten? Ook dat bericht ontvangen we natuurlijk graag. Dan kunnen we snel de schouders eronder gaan zetten.  

Dat het weer een prachtig evenement gaat worden, daarvan zijn wij nu al overtuigd. En daar wil je toch gewoon bij zijn?!

mg-8567

Koos Versteeg, Mike van Bergeijk en Simone van Heiningen

traavlednog.[antispam].@wzvtrident.nl