Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Niks te beleven? Organiseer een POP-UP evenement

Geplaatst op 07-02-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Clovis Buijs

Pop-up evenementen zijn hot!

Tijdens de debatten in de workshop “beleidsplan 2017 – 2022”, is o.a. het onderwerp Pop-up evenementen naar voren gekomen. Als de neuzen dezelfde richting opstaan is een evenement zo georganiseerd zonder vergaderen, officiële inschrijvingen en betalingen. Iedereen kan het en mag het organiseren. Vandaar dit stukje.

Steeds vaker poppen evenementen plots op, vaak op bijzondere locaties. Pop-up evenementen in een weiland, op een station, op een parkeerplaats, op een boot, aan het strand of in een clubhuis. Een uniek, eenmalig, makkelijk op te bouwen en af te breken evenement dat alle gasten bijblijft.

Evenementen locatie:

De plek waar het pop-up event wordt georganiseerd maakt het uniek en misschien onvergetelijk. Je verrast gasten. Loods, plein, Veuronder, grasveldje iglo, party tent of zelfs een container.  kunnen onvergetelijke evenementen locaties zijn.

Aankleding en inrichting evenement:

Live muziek/ Iphone met speaker, lange tafels met lampjes, strandstoelen met parasols. De locatie kan worden ingericht passend bij de groep / evenement. Een pop-up schaatsbaan met erwtensoep en warme kachels. Een pop up markt voor 2e hands bootspullen, een pop up picknick, een pop-up verjaardagsfeestje, pop-uppop-uppop-uppop-up…

Ik willen wel eens zien wie als eerste een pop-up event gaat organiseren en bij deze daag ik alle leden van Trident uit, ook de Jeugd.