Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Nieuwe voorzitter

Geplaatst op 24-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jolanda van Hoek

Even voorstellen:

Ik ben Jolanda van Hoek. Sinds 2007 woonachtig in het idyllische dorp Wijk en Aalburg. De ouderen onder ons en woonachtig in Wijk en Aalburg kennen misschien de oude drogist (Van den Heuvel) aan de dijk nog wel. In die drogist staat nu onze keuken en eettafel. Ik woon hier samen met mijn partner Ed. In 2007 kwamen wij hier met onze 3 dochters, een hond en een poes terecht vanuit Berlicum. De eerste jaren lagen mijn werkzaamheden nog in Oss en kon ik makkelijk onder de radar blijven in het dorp. Maar de laatste jaren ben ik meer en meer zichtbaarder geworden, mede door het feit dat ik een B&B ben gestart in onze woning aan de dijk. Naast het runnen van de B&B ondersteun ik ook jonge ondernemers met het opzetten en uitvoeren van hun bedrijf.

De uitdaging die ik nu aanga door voorzitter te worden van de Wijkse Zeilvereniging Trident is spannend. Ik vind het fijn om maatschappelijk betrokken te zijn en hoop hiermee een duit in het zakje te doen. Enkele jaren geleden heb ik al ervaring opgedaan met het voorzitterschap, door voorzitter te zijn van een stichting die een lunchroom opzette voor mensen met een verstandelijke beperking.

Ik heb begrepen dat ik wel de eerste voorzitter ben zonder boot. Mijn contactmoment met de Wijkse Zeilvereniging ligt dan ook in de roeiboot. Het roeien is een van de leukste dingen die ik ben gaan doen. We wonen prachtig aan het water en ik kreeg de kans om nu ook Wijk en Aalburg vanaf het water te bekijken. En daar heb ik absoluut geen spijt van, want wat een mooi stukje Nederland, en daar mogen wij gewoon wonen en actief bezig zijn.

De Wijkse Zeilvereniging Trident kan rekenen op een voorzitter die toegankelijk is, maar ook accuraat, up-to-date en vooral sfeerbepalend. Dat alles wil ik graag samen met jullie volbrengen. Ik heb er zin in!

jolanda

Samen met Marga in de roeiboot, ik ben de achterste!