Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Jaarverslag evenementen commissie

Geplaatst op 15-11-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Coby Cools / Cees van Berkel

Voor iedereen was het een bijzonder jaar. Ook de evenementencommissie had het zich anders voorgesteld. Toch zijn er in het begin van het jaar 2 evenementen doorgegeaan. Normaal geeft de evenementencommissie verslag tijdens de Algemene Ledenvergadering. Omdat dat niet gelukt is willen we graag hierbij het verslag plaatsen.

Nieuwjaarsduik

Het nieuwe jaar werd traditiegetrouw ingeluid met een verfrissende duik in de Afgedamde Maas. Circa 55 helden, jong en oud, hadden de moed gevat om aan deze Nieuwjaarsduik op het strandje bij NOAD gehoor te geven. Dit alles opgeleukt met de Unox muts en daar waar iedereen het uiteraard voor doet: “De Oorkonde”.

De Sjoelavond

p1080574In maart hebben wij met veel enthousiasme, gedrevenheid (sommige waren echt bloedfanatiek) en heel veel plezier met circa 30 deelnemers een sjoelavond gehouden in Bolzicht. De sfeer zat er goed in maar toch is het niemand gelukt om Sjanny den Dekker de wisselprijs uit handen te sjoelen. Na afloop was er een loterij waardoor eenieder met één of velen met meerdere boeketten en/of planten en een voldaan gevoel huiswaarts keerden.

 

 

 

 

EN TOEN…..p1080705

kwam er een kentering in het organiseren van de evenementen, heel de wereld stond op zijn kop, door een COVID-19 virus wat ons nu al maanden in de greep heeft.

Het organiseren van evenementen met grote groepen mensen was niet meer mogelijk het enige wat wij nog hebben kunnen bewerkstelligen dit seizoen is het regelen van een Trident weekend maar dan in afgeslankte vorm met lekkere broodjes knakworst en heerlijke tomatensoep. Ondanks dat wij aansluitend geen BBQ hebben kunnen organiseren kwam gedurende de gehele dag het gevoel van samenhorigheid toch echt naar boven drijven dit alles opgefleurd door een heerlijk zonnetje.

p1100168-orig

Plannen voor 2021

De Nieuwjaarsduik staat wederom op de planning maar of dit door kan gaan valt en staat met het gebruik kunnen maken van de kleedkamers van NOAD en door het virus kan dit evenement dus 1 januari 2021 letterlijk in het water vallen.

Door de grote animo bij het sjoelen hebben wij als evenementencommissie besloten om dit ook in 2021 op te pakken.

Aangezien de Wijkse Zeilvereniging Trident in 1931 is opgericht bestaan wij in 2021 dus 90 jaar en dit jubileum willen wij uiteraard in samenspraak met het bestuur “groots” vieren.

Verder streven wij er naar om een behendigheidswedstrijd te organiseren wel of niet in combinatie met een BBQ.

Uiteraard zullen wij het Trident weekend ook weer feestelijk omlijsten.