Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Vrijwilligers houden geen winterslaap

Geplaatst op 20-03-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Cees van Berkel

Terwijl het winter is en veel mensen nog niet aan watersport moeten denken is er al een groep vrijwilligers van Trident hard aan het werk om de haven het komend jaar weer een stuk beter te maken voor de watersporters.

DSC 8306kDe afspuitplaats is in gebruik genomen om de laatste nieuwe steiger te bouwen. Dat is de roeibotensteiger. Andries van der Pol heeft de voorbereidingen en inkoop gedaan. Omdat de steiger in ondiep water ligt is besloten om stalen drijvers te gebruiken. De onderdelen en buizen van de steiger zijn inmiddels perfect samengebouwd en gelast door Karel Baaijens, Anton de Graaf en Koos Versteeg. Op dit moment worden ze professioneel geschilderd door Martin van Goor. En het resultaat mag er zijn! Een professioneel stukje werk. Nog even wachten op de laatste roosters en wat kleine onderdelen en dan kunnen ze afgebouwd worden en te water.  Alle steigers van de haven zijn dan vervangen. Dat is iets waar we als Tridentleden trots op mogen zijn. Maar we mogen vooral trots zijn op de vrijwilligers die dit hele project uitgevoerd hebben.

DSC 8309kDSC 8308k

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook op de werkzaterdag van 18 maart was het gezellig druk. Er is veel schoongemaakt, gerepareerd en er is een  60A8705knieuwe trap in het talud gemaakt zodat de roeibotensteiger beter bereikbaar wordt. Ondanks al het werk was er ook tijd voor een gezellig praatje en werd er flink gelachen. De koffie met koek en lunch met soep waren weer prima verzorgd. Kortom, iedereen die meegeholpen heeft bedankt! Bijna alles wat Mary Versteeg op zijn lijstje had staan is ook gereed. De laatste loodjes worden met een kleine groep op 25 maart afgemaakt. 60A8748k

 

 

Wat ons betreft kunnen de steigers en daarna de boten te water. Nu alleen nog lekker warm droog en zonnig weer.