Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

De jubilarissen zijn dit jaar echt in het zonnetje gezet

Geplaatst op 02-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Cees van Berkel

Trident heeft heel veel trouwe leden die al jaren lid zijn. Elk jaar worden leden die een mijlpaal bereikt hebben gehuldigd tijdens de Algemene Ledenvergadering. Helaas zijn we door de pandemie niet in staat om deze Ledenvergadering te organiseren. Maar de lijst van jubilarissen wordt inmiddels zo lang dat we er een ledenvergadering mee kunnen vullen. 

“Als de jubilarissen niet naar de ledenvergadering kunnen komen, dan moeten wij maar naar de jubilarissen gaan” bedacht de voorzitter. En daarom zijn Andries met zijn assistent al de jubilarissen thuis op gaan zoeken. Of beter gezegd, buiten het huis op gaan zoeken om ze Corona proef te huldigen.

Gelukkig was 16 december een stralende dag. En omdat de huldiging buiten plaats vond, werden ze niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in het zonnetje gezet.

Andries had voor elke jubilaris een toespraak waarna hij het jubileum speldje en een attentie overhandigde aan de jubilaris.

Overal werden we op de koffie uitgenodigd, maar daar konden we helaas geen gebruik van maken. Achteraf maar gelukkig ook, anders waren we weken bezig geweest om bij iedereen langs te gaan. 

Hierbij een overzicht van onze jubilarissen:

dickvanderpol

 

Dick van der Pol is de jubilaris die dit jaar het langst lid is. Maar liefst 60 jaar! Dick heeft veel boten versleten en samen met zijn vrouw maakt hij

 verre reizen door heel Europa met zijn boot de Bontekoe. Het zeilvirus heeft hij ook overgedragen aan zijn kinderen en kleinkinderen. In het voorjaar heeft hij met veel plezier weer enkele dagen in onze haven gelegen.


 

 

 

 

 

henkverbeekHenk Verbeek heeft een gouden speldje in ontvangst mogen nemen. Hij is maar liefst 50 jaar lid. Lange tijd heeft hij met plezier gezeild met een geel Waarschip. Maar Henk was ook een actief lid. Als secretaris heeft hij jaren in het bestuur gezeten en zich ook op allerlei andere manieren ingezet voor de vereniging.
 

rinusmans

Rinus Mans kreeg als 40-jarig jubilaris een speldje met daarin een steentje van smaragd. Met een open zeilbootje zijn ze begonnen met het genieten op het water en later hebben ze een kajuitjacht gehad. Rinus heeft zich in het verleden ingezet als Penningmeester en ook zijn vrouw Elleke heeft haar sporen in de evenementencommissie verdient. Gelukkig hebben jullie het zeilvirus aan jullie zonen en kleinkinderen doorgegeven.

 

 

 

 

 


finuswijgers

Finus Wijgers, Heeft als 25-jarig jubilaris het zilveren speldje ontvangen. Samen met Ad Bax hebben ze de Trotter Pandora genaamd Cartouche gevaren en ze genieten nu van het varen in een mooie sloep. Ook heeft Finus de kascontrole gedaan voor de vereniging.

 

 

 

 

 

 


marleen


Marleen van Ballegooien heeft ook het zilveren speldje mogen ontvangen. Marleen is altijd betrokken geweest bij de vereniging. Onder andere als lid van de wedstrijd commissie, de evenementen commissie en het inrichten van ons computersysteem E-captain. Ze is al lange tijd als penningmeester onze financiële rots in de branding. Altijd betrokken met oog voor de menselijke maat.

 

 

 

 

 


ceesvanberkelCees van Berkel heeft het zeilvirus gekregen van zijn oom Gerard van Berkel. Dat heeft hem nu een zilveren speldje opgeleverd. Lang geleden heeft hij nog met zijn band opgetreden tijdens het Trident weekend. De laatste jaren heeft hij zich op allerlei manieren ingezet om de vereniging te helpen. Als bestuurslid, het inrichten van Bolzicht, het meerjarenplan, baggeren, de Skiff etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

leothur

 

Leo Thur heeft als 25-jarige jubilaris het zilveren speldje in ontvangst mogen nemen. Hij vaart al meer dan 40 jaar momenteel in een mooie Neptunes. Leo heeft zich verdienstelijk gemaakt als bestuurder en daarna als oplettende havenmeester. Een groep waaraan hij de bezielende leiding geeft.

 

 

 

 

 


johngroenenberg

John Groenenberg was helaas op het laatste moment verhinderd. Zijn vrouw heeft daarom het zilveren speldje en boeket bloemen namens hem in ontvangst mogen nemen. John heeft zijn boot verkocht. We hopen dat hij binnenkort weer een ligplaats inneemt.

 

 

 

 

 

 


Andres van Ballegooien Hebben we helaas niet persoonlijk kunnen huldigen. Hij was als jonge jongen regelmatig op het water met zijn speedbootje. Momenteel is hij niet actief als watersporter, maar hij is altijd lid gebleven. Hopelijk gaat hij weer een keer de vrachtwagen inruilen voor een bootje.

 

Namens alle leden van harte gefeliciteerd!