Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Combi-zuid wedstrijd in de Doldrums in Aalburg

Geplaatst op 29-08-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Corne van Beek

Vorig jaar hebben we van het Combi-zuid bestuur de vraag gekregen of we ook in 2018 weer een Combi wedstrijd willen organiseren. Zondag 3 juni was het zover, de Combi stond weer op het programma.

We waren net klaar met het Pinkstervertier en konden gelijk verder met dit evenement.

Voordeel dat de tenten van het Pinkstervertier nog even konden blijven staan.

In de ochtend om 09:00 uur stonden de eerste gasten, uit Helmond, al op de stoep, na een kopje koffie konden de boten van de trailers worden gelost en vervolgens worden opgebouwd.

Om 10:00 was het palaver waarin iedereen nog even werd uitgelegd dat de beroepsvaart en stuurboord wal varende boten voorrang hebben.

combi-zuid-2018-1

Om 11:00 uur was de start van de Optimisten-A en B klasse, gevolgd door de Optimisten-C klasse die door Teo op het water werden bijgestaan met extra aanwijzingen.

Daarna was het de beurt aan de Splash zeilers en als laatste de Open Bics.

Gaandeweg de dag leek het vaarwater in Aalburg midden in de doldrums te liggen.

Door het wegvallen van de wind hebben we de laatste wedstrijd afgebroken en de plaats waarop een boot toen lag als finish plek geregistreerd.

combi-zuid-2018-2

Al bij al was het een mooie dag, goeie sfeer en dito hulp van diverse Tridenters die behulpzaam zijn geweest bij de organisatie, rescue, klaarmaken van de lunch, barbezetting of anderszins hun steentje hebben bijgedragen.

Iedereen erg bedankt voor jullie inzet!

Corne