Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

14e Nieuwjaarsduik in Wijk en Aalburg

Geplaatst op 12-12-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: sophia schreuders

nieuwjaarsduikWe kunnen nu wel spreken van een traditie, want op 1 januari 2019 wordt er in Wijk en Aalburg  voor de 14e keer een echte serieuze duik georganiseerd. Volgens de organisatie is het het snelste evenement wat er in de gemeente Altena georganiseerd wordt. De organisatie is zoals vanaf het begin al in handen van N.O.A.D  32, E.H.B.O, WZV Trident en de Vrijbuiters. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is wordt ook deze 14e duik weer door onze bekende soep- en worstfabrikant als serieuze duik aangemerkt, wat betekend dat deze fabrikant weer garant zal staan voor de erwtensoep en natuurlijk de bekende oranje mutsen tegen de koude oortjes. Volgens mede organisator en deelnemer Jan van Rijswijk helpt zo’n muts echt tegen de kou. De veiligheid wordt in de gaten gehouden door “van Rijswijk Divers” , de E.H.B.O. en de boot met Tridenters.  Dus mensen aarzel niet en geef je op. Maak er met zijn allen een mooie duik van.

Inschrijfgeld is  nog steeds GRATIS, en men krijgt hiervoor een muts + oorkonde en gratis soep, dus wat wil je nog meer.

Tijdstip van de duik is 14.30 uur. Deelnemers dienen echter wel al om 14.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van NOAD 32 alwaar men zich kan inschrijven en omkleden, voor de veiligheid van de deelnemers is het raadzaam om “oude of water”-schoenen te dragen.

Vooraf inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie i.v.m. het maken van de oorkondes en om de erwtensoep warm te maken, door een e-mail te sturen naar: kiudrebbib.[antispam].@live.nl of telefonisch op tel nr.  0416-692781. Maar men kan ook op 1 januari om 14.00 nog inschrijven bij de N.O.A.D. kantine.

Het startschot zal om precies 14.30 uur gegeven worden.

Dus mensen aarzel niet en geef je op. Maak er met zijn allen een mooie duik van.