Trident logo 2016 gevuld extra klein png

 WZV Trident

Huib Bouman 1937- 2023

Geplaatst op 03-08-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Andries van der Pol

Geachte leden,

Gisteren bereikte ons het bericht dat ons gewaardeerd lid Huib Bouman op 86 jarige leeftijd is overleden.

huib-boumanHuib was sinds 1990 lid, zijn kajuitjachtje lag altijd in Andel aan de dijk maar in de winter kwam hij steevast naar de haven voor de winterberging en het onderhoud, samen met de toenmalige havenmeester Toon heeft hij ook wat af geknutseld aan de opstallen en steigers van Trident.

Huib was iemand die nooit nee zei, dus toen hij gevraagd werd om in het bestuur te komen twijfelde hij geen moment, uiteindelijk was hij commissaris ligplaatsen, daarnaast was hij havenmeester en boten takelaar, verzorgde de  groenvoorziening en ga zo maar door. Daarvoor heeft hij dan ook in 2016  de titel Lid van Verdienste gekregen.

Ook was hij een fervent visser, dus u kunt begrijpen dat je bijna niet bij de haven kon komen of je kwam hem tegen.

In december 2021 sloeg het noodlot toe, hij en zijn lieve vrouw Truus werden allebei opgenomen in het ziekenhuis, Huib werd in een kunstmatig coma gehouden en zonder dat hij daar weet van had overleed zijn vrouw. Je kunt begrijpen wat voor impact dat op hem gehad heeft, na zijn revalidatie kon hij niet meer in zijn vertrouwde huis aan de Kammetweg wonen en verbleef sindsdien in het verzorgingshuis Wijkestein waar hij vaak in de hal te vinden was.

Huib dank voor dit alles , rust zacht

Wij wensen zijn kinderen sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens het Bestuur

Andries